CSR tevékenység

CSR tevékenység

Sárosi Laura
Magyar tollaslabdázó

page17image2425664Sárosi Laura tollaslabdázó olimpikon segítségünk által újból Magyarországon játszik. Laura céltudatos, egyben fair játéka világszerte ismert. Legtöbben az ellenfelének átadott cipőjéről ismerik őt. Viselkedése, céltudatossága, kitartása példaérétkű a sportolók között, mely szeretnénk, ha példa lenne a cégek egymás közötti viselkedésében is. Vállalatunk ezért döntött a TEAM SÁROSI szponzorálása mellett, hisszük, hogy fontos a céltudatosság, korrektség, a fairness, a kitartás, amit Laura egy személyben testesít meg.

Döntésünk helyességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Laura támogatásunk időszaka alatt a már a Világranglista 80 helyéig jutott, Európában az első 40 versenyző között van. Laurát a Tokiói olimpiára nagy eséllyel kijutó játékosként tartják számon a világban. Ez karrierje során a második alkalom lesz, hogy olimpián tud részt venni, mely tény bármely sportban óriási eredménynek számít. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk egy újabb magyar sikerhez.

page17image19262400

  • 20 szoros Felnőtt Magyar Bajnok
  • Legjobb világranglista helyezés 64. hely
  • Az év magyar tollaslabdázója (2013, 2014, 2015, 2016)
  • Magyar fair play különdíj, cselekedet kategória (2016)
  • Nemzetközi fair play diploma (2016)
  • Zsófia királyné-díj

Soltész Péter ösztöndíj

page18image59521920

Soltész Péter 2014-ben tragikus hirtelenséggel ment el közülünk. Péter nagyszerű munkatársunk volt. Személyét - szakmai tudása, munkához való alázata és humora révén - a mai napig legendák lengik körül. Tanítása, szellemisége, ötletei sokszor ma is átsegítenek minket egyes nehéz szakaszokon. 

„Peti ezt hogyan oldaná meg?” 

tesszük fel magunkban a kérdést, majd kapunk rá választ a múlt emlékeiből. 

2019-ben arra az elhatározásra jutottunk, hogy Péter emlékét őrizve létrehozzuk a Soltész Péter ösztöndíjat. Célunk támogatást adni tehetséges, fiatal, felsőoktatásban részt vevő diákoknak tanulmányaik finanszírozásához. Elsőként Soltész Andor, Soltész Péter nagyobbik fia kapta meg ezt a támogatást, aki édesapja nyomdokaiba lépve felsőoktatási intézménybe jár, biológia szakon tanul. Sok sikert és jó eredményeket kívánunk Andornak!
Suli, ami buli! 

Tanulni jó, tanítani jól is lehet

page1image59609696Általános iskolát választani nem egyszerű dolog. Türelmes, lelkiismeretes tanárok, jó közösség, lelkes diákok, megfelelő körülmények. Mindezt megtalálni inkább szerencse, mintsem lehetőség.page1image59609360

Megismertünk egy odaadó, elszánt társaságot, akik célul tűzték ki, hogy élvezettel fognak tanítani, a gyerekeket pedig szeretettel és kitartással fogják nevelni, szem előtt tartva a tehetséggondozást. Biztatásukra, példájukra, a tervezett beruházásunkat egy többfunkciós beruházássá formáltuk, amely munkásszállót, étkezési területet, sportolási lehetőséget és egy komplex oktatási egységet foglal majd magába. 

A teljes beruházás része még további két csarnok, az asztalos és lakatosüzem, melyek szintén szorosan tevékenységünket fogják szolgálni. Ezzel egy komplett, oktatással, egészséges élettérrel, modern műhelyekkel, szép környezetben fogjuk tudni oktatni az újonnan felnövő nemzedéket.

A kivitelezés az elkövetkező négy évben, több ütemben készül el.